Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Παραλογισμός!!!





Από τα απίστευτα που συνέβησαν χθες στη διάρκεια της άσκησης «Παρμενίων 2013». Η πρόσκληση προς τα μέσα ενημέρωσης ανέφερε ως πέρας προσέλευσης καλεσμένων τις 10:15. Ένα τέταρτο πριν, όσοι προσέρχονταν διαπίστωναν ότι η άσκηση είχε ξεκινήσει από ώρα και «ευχαριστούμε που ήρθατε… γεια σας»!
Και καλά όσοι ήρθαν απλά για να παρακολουθήσουν την άσκηση. Οι δημοσιογράφοι πήγαν για να καλύψουν την επίσκεψη τριών μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, πέραν της σημαντικής ειδησεογραφικά άσκησης.
Στο μέλλον, οι αρμόδιοι ας φροντίσουν να δείχνουν τον αναγκαίο σεβασμό λίγο περισσότερο προς τα Μέσα, που ρόλος τους είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης. Για χίλιους λόγους μπορεί να μετατεθεί ένα γεγονός, όπως η άσκηση. Μια ενημέρωση, όμως, δεν κάνει τίποτα…
Σ.ΜΠΑ.
ΣΤΗΛΗ ΔΗΚΤΙΚΑ.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:ΕΜΠΡΟΣ-ΛΕΣΒΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com