Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΑΣ-ΕΛΒΟ!!! Εξευτελισμός της χώρας: "Τηλεστήσιμο" Φώφης και Στουρνάρα από την τρόικα...





Επιμένει η τρόικα να μπει λουκέτο "εδώ και τώρα" στην ελληνική αμυντική βιομηχανία και να μείνει η χώρα χωρίς την δυνατότητα κατασκευής έστω απλών σφαιρών.
Για να γίνει έρμαιο της Τουρκίας και των πολεμικών βιομηχανιών της Δύσης, φυσικά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ματαιώθηκε και η τηλεδιάσκεψη, με τους επικεφαλείς της τρόικα χωρίς να δοθεί εξήγηση και υπήρξε άρνηση από την πλευρά της τρόικα, έστω να κλειστεί νέο ραντεβού.
Δυστυχώς εκεί έχει φτάσει η Ελλάδα: Να παρακαλά τους ξένους να συζητήσουν το αν θα δεχθούν (οι ξένοι) να έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει σφαίρες για να υπερασπιστούν τα παιδιά της την χώρα.
Και οι ξένοι "ούτε καν να βγαίνουν στο τηλέφωνο"!
Έτσι απέμεινε ο Γ.Στουρνάρας κα η Φ.Γεννηματά να κοιτάζει ο ένας τον άλλο.
Οι προτάσεις Αβραμόπουλου για ΕΑΣ και ΕΛΒΟ είναι απόλυτα βιώσιμες (να αγοραστούν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας), αλλά δεν υπάρχει κανένας που να τον ακούει. Οι ξένοι έχουν αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της χώρας...
H χώρα σέρνεται στα "πατώματα"...





defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com