Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ MEGA CHANNEL ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.





Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) καλεί σε απολογία το Μega με την αιτιολογία ότι «δεν προέβαλε προσηκόντως τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής».
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ Ι. Λασκαρίδης είπε πως δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά από τη στιγμή που ο ειδικός αναλυτής παρουσίασε τον πίνακα και υπήρχαν αποκλίσεις από το χρόνο που οφείλει να διαθέτει ο σταθμός στο συγκεκριμένο κόμμα.
Είπε ακόμη πως μαζί με την κλήση στο Mega υπέγραψε και για άλλους σταθμούς που δεν είχαν αφιερώσει τον ορισμένο χρόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Ελληνες και επεσήμανε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να αποφασίσει για το εάν έχει δίκαιο ή όχι ο σταθμός. Στη συνεδρίαση του συμβουλίου θα αποφασιστεί και εάν η υπόθεση θα πάει στο αρχείο, όπως συμβαίνει και με πολλές άλλες μετά τις εξηγήσεις που δίνουν οι σταθμοί.
Όσο για την ημέρα παράδοσης της «κλήτευσης» στο Mega εξήγησε ότι εκείνος είχε υπογράψει πολύ πριν και δεν μπορούσε να γνωρίζει πότε θα σταλούν οι κλήσεις στους σταθμούς.


defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com