Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ...





ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ" ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
Είναι τόσος ο πανικός κάποιων υμνωδών της ΝΔ που σπεύδουν απροσχημάτιστα να παραπλανήσουν και να παραποιήσουν, προκειμένου να δικαιολογήσουν τον πολιτικό κατήφορο της ΝΔ και τον κατήφορο στην επιρροή της.
Έτσι, λοιπόν, όπως "ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του" , έτσι και ο συντάκτης του antinews προσπαθεί , αφού παραποιεί ένα κείμενο που έγραψε συνεργάτης της Iskra με το ψευδώνυμο "Σχολιαστής" , τρώγοντας από το κείμενο του συνεργάτη τη λέξη "λεγόμενο" πριν το "συνταγματικό" και "δημοκρατικό" τόξο, αφού διαστρεβλώνει πλήρως αυτό καθ' ευατό το σαφέστατο νόημα της σχετικής παραγράφου και του συνολικού κειμένου και αφού χρεώνει αυθαίρετα στον Παναγ. Λαφαζάνηκαι όπως λέει στην "Αριστερή Πρωτοβουλία" (η οποία δεν υπάρχει, εκτός και αν εννοεί (τόσα γνωρίζει!) την "Αριστερή Πλατφόρμα" ) , επιχειρεί να βγάλει πλαστά και παραπλανητικά συμπεράσματα και για το κείμενο του "Σχολιαστή" αλλά και για τον Παν. Λαφαζάνη (!), καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να τιμωρήσει τον τελευταίο για την απερισκεψία του.
Προφανώς αυτό που ενοχλεί το συντάκτη του antinews και το Πασοκονεοδημοκρατικό σύστημα είναι ότι ο "Σχολιαστής" απορρίπτει το "τσουβάλιασμα" και τη "συνένοχη συνεργασία" του ΣΥΡΙΖΑ με την ΠασοκοΝεοδημοκρατία στο όνομα του λεγόμενου "δημοκρατικού" και "συνταγματικού" τόξου.
Γιατί αυτό που επιδιώκει η κυβέρνηση Σαμαρά δεν είναι να αντιμετωπίσει επί της ουσίας τη νεοναζιστική πρόκληση αλλά να αξιοποιήσει τις περιστάσεις προκειμένου να βρει συναινέσεις , ανοχές και συμμαχίες για να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία.. και να συνεχίσει τις μνημονιακές πολιτικές γενικής λεηλασίας αλλά και πολιτικές που ανέχονται ή και συχνά καλύπτουν, τηνεγκληματική δράση της φασίζουσας ακροδεξιάς και της ίδιας της Χρυσής Αυγής, μαζί με τη διείσδυσή τους στα πιο "δυναμικά" τμήματα του κράτους και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του.
Όσον αφορά το Σύνταγμα και τη δημοκρατία, στο "σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί".Γιατί όχι μόνο στα λόγια αλλά κυρίως με πράξεις και με αγώνες τόσο ο Παν. Λαφαζάνης και η"Αριστερή Πλατφόρμα" αλλά και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται με πάθος τη δημοκρατία και την εμβάθυνσή της, μαζί με τις δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις του Συντάγματος και την ουσιαστική δημοκρατική αναθεώρησή του. Και τα υπερασπίζονται όλα αυτά απέναντι στις δυνάμεις τουμνημονιακού τόξου, οι οποίες έχουν θέσει και τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα στο στόχαστρο και τα έχουν μετατρέψει σε πεδία βολών με πραγματικά πυρά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΡΚΟΣ
Ολόκληρο το σχόλιο του antinews για το άρθρο του "Σχολιαστή" στην Iskra έχει ως εξής:

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ : ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»
ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Πανικό στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ένα κείμενο που αναρτήθηκε στο iskra.gr, την επίσημη δηλαδή ιστοσελίδα της  Αριστερής Πλατφόρμας, της τάσης που εκφράζει το 40% των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία ηγείται ο κ. Λαφαζάνης.
Το κείμενο αυτό αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις μετά τη δολοφονία του Φύσσα καθώς και τη συζήτηση που γίνεται αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα του συνταγματικού τόξου ή όχι.
Σε συνέχεια της άποψης που εξέφρασαν πολλοί αναλυτές και πολιτικοί (όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης) το Αριστερό ρεύμα, δηλώνει ευθέως ότι ο Σύριζα δεν ανήκει στο λεγόμενο «δημοκρατικό ή Συνταγματικό τόξο» απορρίπτοντας συνεύρεση της «Αριστεράς» με τις λεγόμενες «δημοκρατικές αστικές δυνάμεις».
Ευθέως αναφέρει: «Η στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν πρέπει να γίνει αφετηρία φόβουκαι αναδίπλωσης. Δεν πρέπει να οδηγήσει την ίδια την Αριστερά να δίνει εξετάσεις καταδίκης γενικώς και αορίστως της βίας και ένταξης στο «συνταγματικό» και «δημοκρατικό» τόξο ως συμπλήρωμα τηςΠασοκονεοδημοκρατίας».
Συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο ότι : «Η Αριστερά τούτη την ώρα δεν θα πρέπει να επιλέξει (ή ακόμα χειρότερα, να συγκροτήσει) το «καλό» έναντι του «κακού» αστικό στρατόπεδο.
Αν αυτές οι θέσεις εκφράζουν τον Σύριζα, σημαίνει ότι το ίδιο το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δηλώνει ότι δεν ανήκει και δεν επιθυμεί να περιλαμβάνεται το «αστικό στρατόπεδο» ή στο λεγόμενο «δημοκρατικό ή συνταγματικό τόξο»
Αν δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει ευθέως να αποδοκιμαστούν (με τον ίδιο τρόπο όπως έκανε η κα Κωνσταντοπούλου, που μίλησε για προβοκατόρικες και παρακρατικές απόψεις, με αναφορές και μηνύσεις στον Άρειο Πάγο όπως έκανε ο κ. Κωνσταντόπουλος)  και προφανώς να διαγραφούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον θέτουν εκτός «αστικού» «δημοκρατικού» συνταγματικού τόξου».
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ" ΕΔΩ









Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com