Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η Costa Navarino διακρίθηκε για 3η χρονιά στα Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards .



Για τρίτη συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην Costa Navarino, επιβραβεύεται στην κατηγορία ‘Best Overseas Holiday Hotels: Europe, Turkey and Russia του ετήσιου καθιερωμένου θεσμού Condé Nast Traveller ReadersTravel Awards της αγγλικής έκδοσης
H Ελλάδα είχε ξεχωριστή θέση στα βραβεία, καθώς τα ελληνικά νησιά κατέκτησαν για μία ακόμη φορά κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών (2η θέση στην κατηγορία «Best Islands» και 5η θέση στο «The Worlds Top 100 list of experiences») και η χώρα μας αναδείχθηκε 5η ανάμεσα στις καλύτερες.

Η διάκριση του ξενοδοχείου The Romanos Resort ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Costa Navarino και της Μεσσηνίας ανάμεσα στους κορυφαίους ποιοτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως. Η ανάδειξη στα ReadersTravel Awards το 2012 και το 2011 (το The Romanos Resort βρέθηκε στην 4η θέση του «Worlds Top 100» ξεπερνώντας δημοφιλείς επιλογές), είναι ενδεικτική της αναγνωρισιμότητας και ανταπόκρισης που είχε και συνεχίζει να έχει ο προορισμός.

Ο κ. Στέφανος Θεοδωρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της TEMES, σημείωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν τη σημαντική αναγνώριση στα ReadersTravel Awards. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το ότι οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller ανταποκρίθηκαν και μοιράστηκαν το όραμά μας για τη δημιουργία ενός ποιοτικού προορισμού που παράλληλα προωθεί τη μοναδική φυσική ομορφιά και την ιστορία της περιοχής όπου βρίσκεται. Στην Costa Navarino εργαζόμαστε συνεχώς και αναπτύσσουμε το προϊόν που προσφέρουμε, ώστε παράλληλα με την άριστη εξυπηρέτηση και παροχές των ξενοδοχείων, να προσφέρουμε αυθεντικές πολιτιστικές και αθλητικές εμπειρίες. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες μας να γίνονται μέρος ιστορίας μας μέσα από τις ξεχωριστές στιγμές που ζουν κατά τη διαμονή τους».

Ο κ. Michel Cottray, Complex General Manager του The Westin Resort Costa Navarino και του The Romanos, a Luxury Collection Resort σχολίασε σχετικά: «Τα ξενοδοχεία της Luxury Collection παρέχουν ένα ακαταμάχητο μείγμα αυθεντικών ταξιδιωτικών εμπειριών και απαράμιλλων υπηρεσιών που πληρούν τις προσδοκίες των υψηλού επιπέδου σύγχρονων ταξιδιωτών. Είναι πραγματικά τιμή μας το γεγονός ότι οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller ανέδειξαν το The Romanos, a Luxury Collection Resort, ένα από τα 80 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, ως έναν από τους πιο διακεκριμένους προορισμούς».

To ξενοδοχείο The Romanos Resort βρίσκεται σε ένα μοναδικό φυσικό σκηνικό, στο Navarino Dunes της Costa Navarino. Τα δωμάτια, οι σουίτες, οι βίλες καθώς και η επιβλητική Royal Villa Koroni, δημιουργούν ένα περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας και φιλοξενίας, με μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τους ελαιώνες. Στο Navarino Dunes, βρίσκεται επίσης το ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino, η ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Οι επισκέπτες της Costa Navarino, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές δραστηριότητες, από τη γνωριμία με το γκολφ στα δύο signature γήπεδα και την αναζωογόνηση στο Anazoe Spa, μέχρι το πλήθος αθλημάτων σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, τις πολιτιστικές δράσεις μέσα από τις οποίες γνωρίζουν τις παραδόσεις και την ιστορία της περιοχής, καθώς και τα φρέσκα τοπικά προϊόντα που αποτελούν κύριο σημείο των γαστρονομικών επιλογών.

Πληροφορίες για Συντάκτες
Costa Navarino
H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course.
Όλο το φωτογραφικό υλικό μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του website, www.costanavarino.gr  στην ενότητα Downloads/Press, χρησιμοποιώντας τον κωδικό nestor.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΤΕΜΕS

Μαρίνα Παπατσώνη
Marketing & Business Development Director
E: mpapatsoni@temes.gr
T: 210 949 0013
F: 210 949 0218

Βάλια Βανέζη
PR & Online Marketing Manager
E: vvanezi@temes.gr
T: 210 949 0152
F: 210 949 0218


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com