Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!Σε καθεστώς κινητικότητας οι 410 πολιτικοί υπάλληλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ...




«Μαύρα σύννεφα» για το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Από τους 8.000 υπαλλήλους οι 410 θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας.
Ήδη από το γραφείο του Ειδικού Γραμματέα του υπουργείου Α. Οικονόμου έχει φύγει έγγραφο προς όλες τις μονάδες με το οποίο ζητείται το πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι υποχρεωτικής εκπαίδευσης να υποβάλλουν δικαιολογητικά αν έχουν ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% ή έχουν ανάπηρα παιδιά ώστε να εξαιρεθούν από το καθεστώς της κινητικότητας.
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ένωση Δημοσίων Υπαλλήλων ΥΕΘΑ οι άνθρωποι που θα χάσουν τη δουλειά τους είναι εργάτες, φορτοεκφορτωτές, καθαρίστριες, κλητήρες, τραπεζοκόμοι και άλλοι που δύσκολα να ξαναβρούν δουλειά ή να καταφέρουν να βγουν στη σύνταξη.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ηλικίας 50-55 ετών με μισθό 600-800 ευρώ.
«Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι αν χάσουν τη δουλειά τους θα αυτοκτονήσουν. Πιστεύουν ότι δεν πρόκειται να ξαναβρούν δουλειά καθώς ούτε ιδιαίτερα προσόντα έχουν και ούτε νέοι είναι. Που θα πάνε;» δήλωσε στο newpost o Δημήτρης Αθανασοδημητρόπουλος Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοσίων Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ.
Η ένταξη των συγκεκριμένων 410 υπαλλήλων στο καθεστώς της κινητικότητας εντάσσεται στη μείωση των Δημοσίων Υπαλλήλων που ζητά η Τρόϊκα.
Γ.Κοκ.
 




newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com