Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Κυβέρνηση: "Απολύστε ελεύθερα, εμείς θα εξαρθρώνουμε την εγκληματική ΧΑ"





"Ούτε μύτη" δεν έχει ανοίξει από την ανακοίνωση της άρσης κάθε ορίου στις απολύσεις των επιχειρήσεων που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Όλοι παρακολουθούν την απίστευτη υπόθεση με τις συλλήψεις ων εθνικιστών πολιτικών και την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε ότι έως το τέλος του χρόνου, ο υπουργός Εργασίας θα φέρει στη Βουλή νέο θεσμικό πλαίσιο για τις ομαδικές απολύσεις ώστε να αρθεί κάθε «τυπικό» εμπόδιο που θέτει ο νόμος, όπως είναι η υπογραφή του εκάστοτε υπουργού Εργασίας για την έγκριση των απομακρύνσεων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου!
Μια τρομακτική διαφοροποίηση στις εργασιακές σχέσεις που ανοίγει το δρόμο για νέες στρατιές ανέργων (δεκάδες είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις που περιμένουν να προχωρήσουν σε μαζικές απολύσεις αφού "δεν βγαίνουν" όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους).
Πρόκειται για κλασικό πολιτικό αντιπερισπασμό που φυσικά έχει πιάσει και την Αριστερά να κοιμάται, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τρίβουν τα χέρια τους.
Όπως επεσήμαναν οι αξιωματούχοι της Τρόικας το νέο πλαίσιο θα διευκολύνει τις ομαδικές απολύσεις όπως συνέβη αυτές τις ημέρες στα Τσιμέντα Χαλκίδας – καθώς και τις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων και τραπεζών.
Την ίδια στιγμή το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων Τσοχατζόπουλου, Μαντέλη, Τσουκάτου και τόσων άλλων θριαμβολογεί γιατί "εξαρθρώθηκε η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής". Νομίζουν ότι το "ποτάμι" των ανέργων και των εξαθλιωμένων δεν θα τους πνίξει στις εκλογές...




defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com