Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Διημερίδα από τη Διεύθυνση Δόγματος του ΓΕΣ: Ο Ελιγμός Μάχης στο Τακτικό Πεδίο.....





Την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, στο Αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής και στο Αμφιθέατρο της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα διημερίδα με θέμα: “Ο Ελιγμός Μάχης στο Τακτικό Πεδίο”, η οποία οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δόγματος του ΓΕΣ.
Στη φωτογραφία, ο Πρώσος στρατιωτικός και συγγραφέας περί της θεωρίας και πρακτικής του πολέμου,  Καρλ φον Κλάουζεβιτς. (Φωτ: ΓΕΣ)
Τις εργασίες της διημερίδας παρακολούθησαν εν ενεργεία Αξιωματικοί όλων των Κλάδων, καθώς και Αντιπροσωπεία Σπουδαστών III και IV Τάξης της ΣΣΕ. Για το πρόγραμμα και τους ομιλητές της διημερίδας πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com