Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΚΗΚΙΔΙΟ!!! Νεαρός ιμάμης κατά της ειρηνικής συμβίωσης...




Τον τελευταίο καιρό η Ζαγάλισα έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από μουσουλμάνους συμπολίτες μας του οικισμού Κηκίδιο της Κομοτηνής, οι οποίοι αναφέρουν πως αντί ο νεαρός ιμάμης (υποχείριο του ψευτομουφτή Ιμπράμ Σερίφ) να ασχολείται στο τζαμί με τη θρησκεία, κάνειανθελληνική πολιτική.
Πιο συγκεκριμένα, μας καταγγέλλουν πως γίνεται προπαγάνδα κατά των χριστιανών και της Ελλάδας. Ο ιμάμης, λένε, προτρέπει τους γονείς να μην στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία, αλλά στα τουρκόφωνα μειονοτικά. Επίσης, ότι δεν είναι σωστό να τα στέλνουν σε φροντιστήρια αγγλικών, όπου διδάσκουν χριστιανοί δάσκαλοι και το μάθημα γίνεται στα ελληνικά, αλλά να τα στέλνουν σε φροντιστήρια με Τούρκους δασκάλους. Τέλος, να μην επενδύουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα, αλλά προφανώς στη ...μητέρα – πατρίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com