Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Τελικά μόνο η Ελλάδα δεν θέλει "εθνικά όπλα" - Δείτε τι κάνουν όλοι οι άλλοι ...




Μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για το πολεμικό πλοί εθνικής σχεδίασης.

Είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο ότι οι περισσότεροι αντιμετώπισαν θετικά την επαναφορά στο προσκήνιο ενός σχεδίου που είναι στο τραπέζι της συζήτησης Ελλήνων επιστημόνων εδώ και αρκετό καιρό. Δείχνει ότι η “κατάθλιψη” και η “μιζέρια” με την οποία μας “μπολιάζουν” δεν μας έχει “νικήσει”. 

Για όσους έχουν τις αμφιβολίες τους όχι αδικαιολόγητα παρουσιάζουμε ένα μέρος της παρουσίασης που έγινε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο για τη σχεδίαση εθνικού πλοίου. Όπως θα διαπιστώσετε όλες οι χώρες συζητάνε ,σχεδιάζουν και κάποιες κατασκευάζουν δικές τους ναυτικές πλατφόρμες. Η μόνη χώρα που συστηματικά...απέχει από κάθε τέτοια προσπάθεια είναι η Ελλάδα. 

Μετά από τις φωτογραφίες ακολουθεί κι ένα ενδιαφέρον βίντεο από την παρουσίαση που είχε γίνει στο Πολεμικό Μουσείο. Ίσως τα όσα λέγονται εκεί να πείσει και τους δύσπιστους ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε στα δύσκολα. 






































onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com