Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σεραφείμ , συγκεντρώσου ...




Εσύ το έβαλες σκοπό να με τρελάνεις
κι αφού το ξέρω πια πού είσαι και τι κάνεις
ένα μονάχα θα σου πω...

Συγκεντρώσου!
Δεν έχεις το....
Θεό σου...

Τραγούδι....Σεραφείμ....
Αλλά ξέρω....χρόνια φίλοι με τον Μάκη....πες πες....υπέκυψες....
Όμως ρε παιδιά αυτό σας λέει κάτι?


Ρωτώ βρε Σεραφείμ, διότι ξέρω ότι είσαι έντιμος....
Δεν το ήξερες?

Την καταγγελία την ξέρεις?
Ποια καταγγελία? Αυτή Σεραφείμ....


Επώνυμη Καταγγελία για ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ & ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ.

Καταγγέλλω την εταιρεία ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ και τον γνωστό ιδιοκτήτη της και Καναλάρχη του ΕΧΤRA CHANELL ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ επειδή, αυτός και η συμμορία των αχυρανθρώπων του, Ιωάννης Μπούρας, Δικηγόρος Αθηνών και Βαγγέλης Γκιουγκής, επίσης Δικηγόρος Αθηνών, εξέδωσαν και κυκλοφόρησαν μία ακόμη ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ της ΑΛΜΑ ΑΤΕΡΜΩΝ, ποσού 150.000 Ευρώ, σε διαταγή της κυπριακής εταιρίας - μαϊμού PIOLANO Ltd, που είναι επίσης συμφερόντων τους.
Ωραίο το κόλπο, αφού ο Ακάλυπτος Καναλάρχης ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ μπορεί να εξαπατά όλους τους Έλληνες και να μη καταδικάζεται ποτέ από την Ελληνική Δικαιοσύνη, επειδή λόγω του EXTRA CHANNEL, όπως ο ίδιος διατυμπανίζει, ελέγχει Δικαστές, Αστυνομικούς, Βουλευτές και Υπουργούς και, επιπλέον, διαθέτει και έναν ολόκληρο στρατό από ΜΠΡΑΒΟΥΣ, για να «τακτοποιούν» όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί ή να ζητήσει τα χρήματα που του φάγανε ο ΒΡΥΩΝΗΣ και η συμμορία του.

Σήμερα πέσαμε θύματα εμείς. 
Μια εταιρεία με τεράστια προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης, που περιμέναμε να εισπράξουμε αυτή την επιταγή για να πληρώσουμε οφειλόμενους μισθούς, προμηθευτές και ΙΚΑ. 
Τώρα, αντί να εισπράξουμε τα 150.000 Ευρώ, πρέπει να βρούμε και 5.000 Ευρώ, για να πληρώσουμε έξοδα και δικηγόρους, μήπως και καταφέρουμε να εισπράξουμε κάτι από τους προηγούμενους οπισθογράφους. Το ποσό της απάτης είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, 150.000 Ευρώ !!!

Και σύμφωνα με όσα πληροφορούμαι, η νέα αυτή απάτη του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ έχει και μία τεράστια ουρά που λέγεται ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ και ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, με ποσά αστρονομικά, πολλών εκατομμυρίων ευρώ και κομπίνες με ακίνητα.

Διερωτώμαι τι ρόλο παίζει η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που αφήνει τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ να μοιράζει τις ακάλυπτες επιταγές που φέρουν το λογότυπο και το σήμα της, σα μαρουλόφυλλα.

Τέλος, καλώ τους χιλιάδες των εξαπατηθέντων από τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ, να βγουν στον αέρα και να τον καταγγείλουν. 

Τις επόμενες ημέρες θα ιδρύσω την ΕΝΩΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΩΝ & ΘΥΜΑΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ, η οποία, μεταξύ άλλων, θα επιδώσει και Ψήφισμα στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για να του μαζέψουν επί τέλους τα καρνέ των επιταγών από τα χέρια. 

Σας καλώ όλους να γίνετε μέλη και να μου αποστείλετε με e mail φωτοτυπίες από τις ακάλυπτες επιταγές που σας μοίρασε, για να τις χρησιμοποιήσω ως αποδεικτικό υλικό στην εναντίον του μήνυση και ποινική δίκη για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Ο Καταγγέλλων και Παθών
Κωνσταντίνος Γουργουβέλης – 
Διαχειριστής SMART Ε.Π.Ε.



Βέβαια θα μου πεις Σεραφείμ ότι ο Βρυώνης τα βρήκε με τον Γουργουβέλη, σε προλαβαίνω και δημοσιοποιώ εγώ το κείμενο της ανάκλησης.

Αφορά την ανάρτηση: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_4410.html
Αξιότιμοι Κύριοι,

σας παρακαλώ να αναρτήσετε στο ιστολόγιό σας την ανωτέρω ανάκληση προηγούμενης καταγγελίας μου, προς αποκατάσταση της τιμής και της φήμης των κ.κ. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΚΙΟΥΓΚΗ.
Ταυτόχρονα ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ για το έργο που επιτελείτε μέσα από το ιστολόγιό σας και την άμεση ανταπόκρισή σας στις καταγγελίες των Πολιτών, ακόμη και όταν αυτές αφορούν ισχυρά ονόματα της Ελληνικής κοινωνίας, πως και στη συγκεκριμένη, δική μου περίπτωση.
Τέλος, σας ευχαριστώεπειδή η ανάρτηση της καταγγελίας μου από το ιστολόγιό σας, έγινε η αφορμή να διαλευκανθεί ένα πολύπλοκο οικονομικό ζήτημα, να λάμψει η αλήθεια και να αποκαταστήσω τις σχέσεις μου με τους ανωτέρω κ.κ. ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΡΥΩΝΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΑ και ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΚΙΟΥΓΚΗ.

Με Εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Γουργουβέλης
smartgourgouvelis@yahoo.com

Έτσι μας έμαθες Σεραφείμ... Ο δημοσιογράφος οφείλει να μεταφέρει όλη την αλήθεια στον κόσμο...
Όμως από την απάντηση του Γουργουβέλη Σεραφείμ, προκύπτει ότι, για να πληρωθείς από τον Βρυώνη, πρέπει να το κάνεις βούκινο στα blogs και τα κανάλια και να τα βρεις 2-3 μέρες πριν την δίκη. 
Έχω κι άλλα Σεραφείμ και ξέρω ότι αν ψάξεις στα συρτάρια σου θα βρείς και εσύ, όπως κι ο φίλος ο Μάκης θα βρει...
Ελπίζω να μην σε δω στα κανάλια μετά από μήνες να κράζεις....
Φιλικά στο λέω δεν ταιριάζετε...
ΟΧΙΑ

http://h-oxia.blogspot.gr/

http://h-oxia.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7542.html



http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/09/blog-post_9811.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com