Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ "ΤΣΟΥΝΑΜΙ" ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.





-Παραλύει ο δημόσιος τομέας σήμερα και αύριο -Δείτε αναλυτικά ποιοι απεργούν
Σε κλοιό απεργιακών κινητοποιήσεων θα βρίσκεται σήμερα και αύριο η χώρα, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ (Τετάρτη και την Πέμπτη, 18 και 19 Σεπτέμβρη) κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.
Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Εκτός από τους δημόσιους υπαλλήλους, στην απεργία παίρνουν μέρος οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι δικαστικοί υπάλληλοι.
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα και οι δάσκαλοι, ενώ συνεχίζονται οι πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες των καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται και οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς να πραγματοποιούν από χθες τριήμερη απεργία και τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να απεργούν σήμερα και αύριο.
Στην κινητοποίηση μετέχει και η ΓΣΕΕ που έχει αποφασίσει για σήμερα 4ωρη στάση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, από τις 11.00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα.
Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεησμέρι έχουν προγραμματίσει και οι εργαζόμενοι στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Στάσεις εργασίας σε ΟΣΕ - Προαστιακό
Προβλήματα στις μετακινήσεις με το τρένο και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα έχει το επιβατικό κοινό, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00, που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα υπάρξουν ματαιώσεις δρομολογίων στα τρένα του ΟΣΕ, ενώ δεν θα εξασφαλίζεται η κυκλοφορία με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο.





newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com