Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.





Αιτήσεις δέχεται έως τις 6 Σεπτεμβρίου το Λιμενικό Σώμα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού κατάταξης 80 δόκιμων Σημαιοφόρων, μέσω γραπτών εξετάσεων, συνέντευξης και αθλητικών δοκιμασιών.

Από αυτούς, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας οι 48 θα είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ, οι 16 διπλωματούχοι πλοίαρχοι ή μηχανικοί των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και οι υπόλοιποι 16 θα είναι πτυχιούχοι Πολυτεχνικών Σχολών.
Στο μεταξύ, από μέρα σε μέρα αναμένεται και ο ορισμός προθεσμίας στην προκήρυξη της ΕΛ.ΑΣ. που αφορά την πρόσληψη 160 συμβασιούχων υπαλλήλων, για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 50 Ψυχολόγοι, 50 Κοινωνικοί Λειτουργοί και 60 Μεταφραστές-Διερμηνείς για τις γλώσσες και διαλέκτους αραβική, φαρσί, παστού, ουρντού, νταρί, μπεγκάλι, χίντι και μπατζαμί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com