Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ο Παπουτσής μένει Ελλάδα…Ακυρώνεται η υποψηφιότητα για την Παγκόσμια Τράπεζα.



Προς ματαίωση οδεύει ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα... 


Η αντίδραση που δημιουργήθηκε στη βάση των κομμάτων της κυβέρνησης οδήγησε σε αυτή την εξέλιξη σύμφωνα με δημοσιεύματα των σημερινών εφημερίδων. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Τα Νέα η κυβέρνηση αποφάσισε να αναστείλει τον διορισμό του κ. Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα και έτσι ο πρώην υπουργός δεν πρόλαβε να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου έμειναν έκπληκτοι σχετικά με τις αντιδράσεις που ακολούθησαν την είδηση του διορισμού Παπουτσή στις κομματικές βάσεις των κομμάτων τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ. Έτσι, κρίθηκε σοφότερο να βρεθεί μία λύση όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση του διορισμού του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ξεσήκωσε αντιδράσεις στον Τύπο, τις κομματικές βάσεις και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com