Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Λαϊκός Σύνδεσμος: "Να απελαθούν άμεσα όλοι οι Αλβανοί λαθρομετανάστες"!





«Κάτω τα χέρια από τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου», αναφέρει στην ανακοίνωσή της ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή με αφορμή τις επιθέσεις σε βάρος Ελληνορθοδόξων της Πρεμετής και τη βεβήλωση της εκκλησίας από παραστρατιωτικούς και Αλβανούς σεκιούριτι.
«Το κράτος των κατσαπλιάδων τρομοκρατεί τους Έλληνες και βεβηλώνει εκκλησίες στην κατεχόμενη Πρεμετή της Βορείου Ηπείρου. Η ελλαδική κυβέρνηση παρακολουθεί άπραγη τα εγκλήματα των Αλβανών, τις δολοφονικές επιθέσεις και την καταπάτηση των διεθνών συνθηκών. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να ληφθούν άμεσα μέτρα κατά της αλβανικής προκλητικότητας. Να περιφρουρήσει δυναμικά η Ελλάς τα δικαιώματα των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών. Να απελαθούν από τη χώρα μας όλοι οι Αλβανοί λαθρομετανάστες».
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com