Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Οι Αλβανοί χρεώνουν την υποχώρηση της Ελλάδας στην Κακαβία σε οικογενειακή “εξυπηρέτηση” του Βενιζέλου !!!






Τα ΜΜΕ της Αλβανίας αναφέρουν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Ελλάδα άλλαξε στάση όταν οι αλβανικές τελωνειακές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο προς Αλβανία στον κουνιάδο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με γνωστή αλβανική εφημερίδα, η αστυνομία στα σύνορα ζήτησε από τον συγγενή του Βενιζέλου χρηματικό ποσό που απαιτείται ως εγγύηση να περάσει στην Αλβανία. Εκείνος έδωσε πιστωτική κάρτα η οποία δεν ελήφθη υπόψη από την αλβανική πλευρά απαγορεύοντας του με αυτό το τρόπο να μπει στην Αλβανία.

Μετά από αυτό το γεγονός, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Βενιζέλος, τηλεφώνησε στον Έλληνα πρόξενο στο Αργυρόκαστρο ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε τις αλβανικές αρχές για την υποχωρήση της Ελλάδος και την ομαλή διέλευση πλέον των Αλβανών στην Ελλάδα.

Πηγή:himara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com