Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Αυτοί είναι οι 1.835 από το χώρο της υγείας που μπαίνουν στη κινητικότητα...





Σε διαδικασία κινητικότητας μπαίνουν γιατροί νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι οι οποίοι βρίσκονται σε οργανικές θέσεις σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, καθώς οι θέσεις στις οποίες είναι τοποθετημένοι, τελούν υπό κατάργηση. Από την Τετάρτη, ξεκίνησε η διαδικασία αλλαγής χρήσης νοσοκομείων και δημόσιων δομών υγείας, με τους συντονιστές του υπουργείου Υγείας να προχωρούν σε καταμέτρηση των νοσηλευομένων, αλλά και να δίνουν οδηγίες για το τρόπο με τον οποίο θα γίνει η μετάβαση στο νέο καθεστώς.
Το καθεστώς κινητικότητας, αφορά 1.835 υπαλλήλους όλων των κατηγοριών, οι οποίοι βρίσκονται σε οργανικές θέσεις σε 13 νοσοκομεία επισημαίνει σε δημοσίευμα του το Εθνος. Οι Αλλαγές αναμένεται να τεθούν σε ισχύ το προσεχές διάστημα, ωστόσο σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, δεν θα γίνουν απολύσεις.
Πόσοι υπάλληλοι και από ποια νοσοκομεία μπαίνουν σε διαθεσιμότητα:
- Κεντρική Υπηρεσία υπουργείου Υγείας: 7 υπάλληλοι
- Πολυκλινικη: 181
- Παράρτημα Πολυκλινικής: 189
- Σισμανόγλειο: 233
- Αμαλία Φλέμιγκ: 300
- Κωνσταντοπούλειο: 154
- Νοσοκομείο Πατησίων: 176
- Σπηλιοπούλειο: 29
- Ινστιτούτο Ερευνας Νοσημάτων Θώρακα: 20
- Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής: 270
- Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης: 38
- Νοσοκομείο Αφροδίσιων Νοσημάτων Θεσσαλονίκης: 7
- Παναγία Θεσσαλονίκης: 170
Δείτε αναλυτικά τις ειδικότητες όλων των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητας όπως τις δημοσιεύει η εφημερίδα Έθνος στο σημερινό της φύλλο:

ygeia-ethnos-1

ygeia-ethnos-2
ygeia-ethnos-3



likavitos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com