Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

" Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ"


ΒΑΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.



Είμαστε στην κρίση και το βιώνουμε καθημερινά.Τα οικονομικά μας χρέη δεν ξεπληρώνονται και οι οικονομικές μας ανάγκες δεν καλύπτονται.Κρίσεις πανικού και ψυχικές ασθένειες αυξάνονται.Οικογένειες διαλύονται, προσωπικότητες ξεχαρβαλώνονται. Μήπως πάσχουμε από έλλειψη διαχείρησης της κρίσης;Γενεές και γενεές πριν από εμάς έζησαν προβληματικές καταστάσει και καταστροφές.Όσοι παραιτούνται χάνονται, όσοι αγωνίζονται εμμένουν και επιβιώνουν.Η ιστορία επαναλαμβάνεται!Μήπως η κρίση δεν είναι τίποτα άλλο από έλλειψη διαχείρησης των προβλημάτων;Δεν υπάρχει καμία μυστική συνταγή λύσης.Ο καθένας οφείλει να διαχειριστεί την δική του κρίση και τότε όλοι μαζί την δική μας.Παίρνουμε όλοι μας μέρος της ευθύνης για την κατάσταση και για να απαλλαγούμε χρειαζόμαστε τακτική. Η στροφή και ενδυνάμωση στην εστία της οικογένειας είναι μία από τις επιτακτικές ανάγκες.Η βοήθεια που αναζητάμε βρίσκεται κρυμμένη στην σταθερότητα, στην ασφάλεια, στην παιδεία,στην συμπαράσταση και στις ευχάριστες στιγμές που η οικογένεια προσφέρει στον καθένα μας. Η λύση δεν είναι στα χέρια τους, που ούτως ή άλλως δεν μπορούμε ούτε να τους ορίσουμε ούτε να τους ελέγξουμε, η λύση είναι στα χέρια μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com