Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η γκάφα του Βενιζέλου έφερε εμπλοκή στα ελληνοαλβανικά σύνορα!!!



Εκρηκτική η κατάσταση έχει σημάνει συναγερμό.


Μεγάλη εμπλοκή παρατηρείται αυτές τις ώρες στις ελληνοαλβανικές σχέσεις και το βάρος της ευθύνης μετατοπίζεται στον Βενιζέλο. Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι... ο υπουργός Εξωτερικών ενήργησε χωρίς να ενημερώσει - ως όφειλε - αρμοδίως με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νέες παρεξηγήσεις και οι Αλβανοί, με αφορμή τα γεγονότα στην Πρεμετή, να απαγορεύσουν την είσοδο των Ελλήνων πολιτών.

Στο φυλάκιο της Κακαβιάς επικρατεί αρκετή ένταση και κατά ορισμένους κύκλους έχει δοθεί εντολή από τα υπουργεία Άμυνας και Δημόσιας Τάξης για αύξηση του βαθμού επιφυλακής. Ανάλογο κακό κλίμα επικρατεί στην πρεσβεία μας στα Τίρανα και στο προξενείο του Αργυροκάστρου.

(parapolitika,starataloga.gr – Λ.Σ.Μ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com