Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κύριε Σαμαρά!!!





Για πρώτη φορά στα ελληνικά πολιτικά χρονικά ένα επιτελείο πρωθυπουργού παρουσιάζει τον ίδιο ως… συνδικαλιστή!
Να εξηγούμεθα: Δεν είναι δυνατόν κύριοι τάδε να τον εμφανίζετε ότι είναι δυσαρεστημένος, «πετάει φωτιές» και άλλα… κουραφέξαλα μ’ έναν υπουργό της κυβέρνησής του και με δύο επικεφαλής αντιστοίχων μεγάλων δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων και να τους κρατάει ακόμα στις θέσεις τους.
Πρωθυπουργός είναι, όχι… πολιτικός παρατηρητής. Θα μπορούσε χθες, το πρωί, τώρα κι όχι αύριο να τους πετάξει έξω «με τις κλωτσιές» και τους τρεις. Κι από αφορμές, υπάρχουν ένα σωρό:
-    Ο υπουργός Γιάννης Μανιάτης είναι άφαντος εδώ και τέσσερις ημέρες που τουριστικές περιοχές της χώρας είναι βυθισμένες στο μαύρο σκοτάδι με αποτέλεσμα να καταρρακώνονται οι τοπικές οικονομίες, να δυσφημίζεται στο έπακρο τουριστικά η χώρα και να μπαίνουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
-    Ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος έπρεπε να φύγει νύχτα και από το… παράθυρο με την κατάπτυστη πρωτοβουλία του να αυξηθούν οι συντάξεις διατελεσάντων βουλευτών (βλέπετε ανήκει κι ο ίδιος σε αυτή την κατηγορία) και δημάρχων, τη στιγμή που ο λαός αυτής της χώρας γονατίζει καθημερινά μέχρι το χώμα για να τα βγάλει πέρα.
-    Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός είναι καθ’ όλα ανύπαρκτος κι έχει κάνει μπάχαλο ένα μαγαζί που διέθετε όλες τις προοπτικές για να αποτελεί πρότυπο προς τα υπόλοιπα.
Τώρα, έστω την ύστατη ώρα (στο «παρά ένα» στην κυριολεξία) ο κ. Σαμαράς πρέπει να κατανοήσει ότι με παλαιοκομματικές λογικές και επικοινωνιακά τερτίπια δεν κυβερνάται ο τόπος. Τώρα, πριν να είναι πολύ αργά…


likavitos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com