Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ στη Λάρισα: Καθηγήτρια δεν άντεξε τη διαθεσιμότητα και πέθανε!!!



Συγκλονισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα και ολόκληρη η πόλη της Λάρισας από τον ξαφνικό θάνατο νεαρής καθηγήτριας το απόγευμα του Σαββάτου...
 

 
Η καθηγήτρια νοσηλευτικής που εργαζόταν στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου, πρόσφατα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18.00 η ώρα του Σαββάτου, η καθηγήτρια ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
 
Η ίδια ήταν μεταξύ των 122 εκπαιδευτικών από τη Λάρισα που τέθηκαν πρόσφατα σε διαθεσιμότητα και μάλιστα υπήρξε δραστήριο μέλος της Επιτροπής Αγώνα που είχαν συστήσει οι εκπαιδευτικοί. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

 

dimotikosafari.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com