Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ολυμπιακός:''Δεν πάει πουθενά ο Φετφατζίδης...''



Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ανέφεραν ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν θα δοθεί δανεικός και θα παραμείνει ''ερυθρόλευκος''.


Από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι ο Φετφατζίδης δεν θα φύγει από τον Ολυμπιακό.
Έτσι ξεκαθαρίζουν και βάζουν ένα τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιάννη Φετφατζίδη να βρίσκεται κοντά στην Μπαστιά.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθάρισαν ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός και θα παραμείνει «ερυθρόλευκος».
«Δεν πάει πουθενά ο Φετφατζίδης. Δεν θα δοθεί δανεικός. Έχει κλείσει αυτό το θέμα και θα παραμείνει στον Ολυμπιακό», ήταν η θέση των ανθρώπων της ομάδας του Πειραιά, η οποία και ξεκαθαρίζει τα πάντα.
Ο «Φέτφα» δείχνει αρκετά ανεβασμένος στα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ δείχνει να τον υπολογίζει αρκετά για την εφετινή αγωνιστική σεζόν.
http://ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com