Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αλαλούμ με τις αποστρατείες των στρατιωτικών...



Πολλά παράπονα έχουν προκαλέσει στα στελέχη των ΕΔ οι μεγάλες καθυστερήσεις στις διαδικασίες....



 αποστρατείας των αξιωματικών που περιμένουν και περιμένουν να ολοκληρωθούν για... την τυπική αποχώρησή τους από το στράτευμα. Κι αυτές όλο καθυστερούν επί της ουσίας χωρίς λόγο και αιτία.

Το πρόβλημα παρατηρείται κυρίως στον Στρατό Ξηράς. Πολλά στελέχη επισημαίνουν ότι η καθυστέρηση εντοπίζεται στο γραφείο αποστρατειών της Διεύθυνσης Μόνιμου Στρατιωτικού Προσωπικού στο οποίο φαίνεται ότι το τέρας της γραφειοκρατίας κυριαρχεί πάντα.

Κάποιοι πιο αγανακτισμένοι κάνουν λόγο και για αδιαφορία.

Είναι λυπηρό το φαινόμενο, στελέχη των ΕΔ να παρακαλούν συναδέλφους τους για να τερματίσουν μια καριέρα και η «απρόσωπη υπηρεσία» να προφασίζεται ότι, γενεσιουργός αιτία της «καθυστέρησης» είναι είτε η Υπογραφή του Υπουργού, είτε το Τυπογραφείο. Μπορεί το πρώτο να ίσχυε για όσο διάστημα ήταν ΥΕΘΑ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που γενικώς δεν υπέγραφε εύκολα, αλλά τώρα αυτό το επιχείρημα δεν στέκει. Ούτε βέβαια μπορεί να «μεταφερθεί» η ευθύνη των καθυστερήσεων ...στο τυπογραφείο.

Συνεπώς η καθυστέρηση έχει να κάνει με το «γρανάζι» της υπηρεσίας που προωθεί το ζήτημα των αποστρατειών. Κι επειδή οι στρατιωτικοί είναι ήδη πολύ ταλαιπωρημένοι, τουλάχιστον ας τους διευκολύνουν στην αποστρατεία τους.

(Ε.Σ.-staratalogia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com