Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

"Έμπλεξαν" τους οδοντιατρους της Γεννηματά !



Το απίστευτο “μπλέξιμο” από διάφορα blogs,  που “πάντρεψαν” την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά με άλλο οδοντίατρο, τον οποίο τον έκαναν και διευθυντη του γραφείου της ...

παρουσιάστηκε oτι η Γεννηματά διόρισε τον σύζυγό της διευθυντή του γραφειου της. 

Να τα βάλουμε σε μια σειρά;

Διευθυντής του πολιτικού γραφείου της κας Γεννηματά...είναι ο Φώτης Αποστολόπουλος από την εποχή  της Υπερνομαρχίας ! Οδοντίατρος στο επάγγελμα. 

Όπως και ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ο οποίος όμως λέγεται Ανδρέας Τσούνης και εξακολουθεί να ασκεί το επάγγελμά του χωρίς να έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ζητήθηκε από πρόσφατα αποχωρήσαντα με τη θέλησή του Ταξίαρχο,  απόφοιτο ΑΔΙΣΠΟ - ΣΕΘΑ και με μεταπτυχιακούς τίτλους πανεπιστημίων της Αγγλίας, να αναλάβει το στρατιωτικό της γραφείο, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν ήταν δυνατόν να το αποδεχθεί.

΄Ετσι έχει το θέμα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com