Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Για Γενοκτονία Κατηγορεί η ΠΓΔΜ τους Σέρβους!!!





ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Μνημείο «θυμάτων της σερβικής τρομοκρατίας» στην ΠΓΔΜ, η DANAS δημοσιεύει στις εσωτερικές σελίδες άρθρο το οποίο αναπαράγει δημοσίευμα της σκοπιανής ε/φ Dnevnik, σύμφωνα με το οποίο στην πόλη Ζάιας, στα σύνορα ΠΓΔΜ-Αλβανίας, πρόκειται να ανεγερθεί μέχρι την αλβανική εθνική γιορτή στις 28 Νοεμβρίου, μνημείο προς τιμής των «θυμάτων του σερβικού στρατού» κατά τον Β’ Βαλκανικό Πόλεμο το 1913, στον οποίο στην πόλη Ζάιας σκοτώθηκαν 500 Αλβανοί, σημειώνοντας ότι την ανέγερση του θα χρηματοδοτήσουν αλβανοί επιχειρηματίες από την ΠΓΔΜ, Κόσοβο, ΗΠΑ.
Σημειώνεται ότι από την πόλη Ζάιας κατάγεται και ο αρχηγός του DUI, Αλί Αχμέτι, καθώς και ότι την πρωτοβουλία αυτή χαιρέτισε και το κόμμα του πρώην π/θ Λιούπτσο Γκεοργκιέβσκι, εγείροντας το ερώτημα «γιατί η ‘μακεδονική’ κυβέρνηση έκρυβε μέχρι τώρα τα εγκλήματα των Σέρβων, τα οποία έχουν στοιχεία γενοκτονίας και θύματα των οποίων ήταν και ‘μακεδόνες’ πολίτες.
Άλλη μια φορά οι Σκοπιανοί εκδηλώνουν τα αισθήματα αγάπης τους … , για τους Σέρβους, ας τους χαίρονται λοιπόν οι Σέρβοι και ας εξακολουθήσουν να τους στηρίζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com