Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πρόταση Ολυμπιακού για Ροσίτσκι...



Προσφορά 2,3 εκατ. ευρώ στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Τόμας Ροσίτσκι φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του «TalkSport».



Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για το «μπαμ» του καλοκαιριού.
Αυτό, θα γίνει, αν πρώτα απ’ όλα επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα του «TalkSport» και πει το «ναι» η Άρσεναλ για την παραχώρηση του Τόμας Ροσίτσκι!
Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση 2,3 εκατ. ευρώ στους «κανονιέρηδες» για την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού, στον οποίο, έχει προσφερθεί τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Ροσίτσκι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με την Άρσεναλ, αλλά οι μόλις 10 εμφανίσεις του στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου από το «Έμιρεϊτς» το φετινό καλοκαίρι.
Σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα που φέρνει στο φως την πρόταση του Ολυμπιακού, το Αμβούργο φέρεται να έχει προστεθεί στη λίστα με τους «μνηστήρες» του 32χρονου Τσέχου.

ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com