Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Στην εποχή της καραβάνας το 35% αξιωματικών και υπαξιωματικών...



Πίσω στην εποχή της καραβάνας. Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αντιμετωπίζουν πλέον τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα που η λύση του συσσιτίου των 2,5 ευρώ αποτελεί μονόδρομο. Σύμφωνα με πληροφορίες το 35% των αξιωματικών και υπαξιωματικών του ελληνικού στρατού διατρέφεται από το συσσίτιο των στρατιωτών.

Το νούμερο αυτόεπικαλείται σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Δημοκρατία που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί “αντιπολιτευόμενη”.

Όπως αναφέρει “αν υπολογίσει κανείς σε τι αριθμό αντιστοιχεί το 35% στους 50.000 υπαξιωματικούς και αξιωματικούς που υπηρετούν σήμερα στον Ελληνικό στρατό είμαστε αντιμέτωποι μ΄ ένα ανησυχητικό φαινόμενο”.

Όλοι το έχουν καταλάβει εκτός από την κυβέρνηση. 

bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com