Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Μουρίνιο:''Ο Τόρες δεν είναι όσο χάλια λένε''



Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε την περίπτωση του Φερνάντο Τόρες ως ''έτσι και έτσι'' και μάλιστα είπε πως ο Ισπανός επιθετικός δεν είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση όσο θέλουν να την παρουσιάζουν.


Ο Μουρίνιο μάλιστα τόνισε ότι περιμένει αρκετά πράγματα από τον 29χρονο επιθετικό της Τσέλσι.
Ο Πορτογάλος τεχνίκος ωστόσο δεν απόφυγε να αναφερθεί και στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς και στο ότι ποτέ δεν ''μπερδεύτηκε'' στα θέματα της ομάδας και την μεταγραφή του Σεβτσένκο αντί του Ετό που δεν τον άφησε η Μπαρτσελόνα.

Για τον Τόρες ο Μουρίνιο ανέφερε: «Ο Τόρες μέχρι τώρα είναι έτσι και έτσι. Κάποιος περιμένει πολλά από εκείνον εξαιτίας της δυναμικής του και του τι έχει κάνει πριν. Αλλά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο τα παρουσιάζουν οι άνθρωποι μερικές φορές. Υπάρχει μια ισορροπία. Φυσιολογικά υπάρχει η τάση ότι ήταν μεγάλο λάθος η μεταγραφή του γιατί δεν απέδωσε».
Για τον Αμπράμοβιτς ο Πορτογάλος είπε: «Ποτέ, ποτέ κατά την πρώτη μου θητεία ο ιδιοκτήτης δεν μπερδεύτηκε στις αρμοδιότητες μου, τις προπονήσεις, την επιλογή της ομάδας και τι είδους παίκτη ήθελα να φέρω».

Για το θέμα του Σεβτσένκο ο 50χρονος εξήγησε: «Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τον Σεβτσένκο; Ελπίζω η ομάδα να μην θυμώσει μαζί μου. Θέλαμε να πάρουμε τον Σαμουέλ Ετό, αυτός ήταν ο στόχος μας. Θέλαμε τον Ετό και ο ιδιοκτήτης ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για να τον πάρει. Αυτός ήταν ο παίκτης που ήθελα, επειδή μπορούσε να παίξει με τον Ντρογκμπά σε ένα σύστημα με δύο επιθετικούς. Επίσης ήταν έτοιμος να παίξει με τον Ντοργκμπά στο σύστημα που είχαμε τότε με τρεις επιθετικούς και τον Ετό να είναι στις πτέρυγες. Το ίδιο έκανα με εκείνον στην Ίντερ. Θέλαμε τον Ετό και όλοι έκαναν τα πάντα για να έρθει. Αλλά στο τέλος η Μπαρτσελόνα είναι ΄΄ δεν τον πουλάμε ξεχάστε το, ξεχάστε το. Με καμία τιμή΄΄ Το αφεντικό έκανε τα πάντα για να τον πάρει αλλά ήταν αδύνατο Μετά από αυτό πήγαμε σε άλλες επιλογές πήραμε τον Σεβτσένκο και ήμουν χαρούμενος μαζί του. Ακόμα και με τις μεγάλες ομάδες όταν αγοράζεις για 40 και 50 εκατομμύρια ευρώ, μπορεί να μην γίνει τελικά μια μεταγραφή. Δεν σημαίνει ότι εσύ και η ομάδα σου κάνατε ένα λάθος, σημαίνει απλά ότι δεν λειτούργησε».
ta-athlitika.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com