Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Μήνυμα αναγνώστη: Προκλητικοί οι Βενιζέλος, Κουβέλης, Παπούλιας!!!


Κάθε κίνηση που κάνουν τελικά ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης, και ο Παπούλιας είναι για να...


προκαλούν την οργή των Ελλήνων. ΟΒενιζέλος, αφού συναίνεσε στα πάντα, αφού το κόμμα του έφερε τα μνημόνια και την καταστροφή και υπέγραφε νομοσχέδια για κλείσιμο της ΕΡΤ κλπ, τώρα το παίζει λυπημένος κι ότι αντιστέκεται.

Μπας και ανεβάσει τα ποσοστά του στο διψήφιο. Ο Κουβέλης
 

λέει μπήκε στη συγκυβέρνηση για να μην τους αφήνει να ξεπερνάνε τις "κόκκινες γραμμές" όπως έλεγε. Είδατε εσείς σε κάτι να μην συμφώνησε; Κάτι να μην πέρασε; Όχι. Τώρα, με τον κίνδυνο να ΄χει το πολιτικό τέλος του Καρατζαφέρη (ο οποίος σε μία ακόμα κωλοτούμπα στηρίζει τώρα Σαμαρά ευελπιστώντας να πάρει καμμιά θεσούλα πάλι) το παίζει κι αυτός ότι αντιστέκεται. Άσχετα αν είναι συμμέτοχος στην όλη λαίλαπα της κυβέρνησης. Ο δε κ.Παπούλιας αφού ψευδώς είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και υπέγραφε αβέρτα οτιδήποτε του έφερνε η κυβέρνηση, τώρα δηλώνε ότι πρέπει να μείνει ανοιχτή η ΕΡΤ. Ο Σαμαράς απ'την άλλη είναι που δεν θα υπέγραφε κανένα μνημόνιο γιατί τα θεωρούσε καταστροφικά για τον τόπο κι έχει τρελαθεί να υπογράφει από τότε που ανέλαβε. Πόση πια υποκρισία να χωρέσει αυτός ο τόπος; Πόσο προκλητικοί μπορεί ακόμα να γίνει όλη αυτή η συμμορία; Κι εσείς κάθεστε ακόμα και τους ψηφίζετε; Πάτε καλά ρε Έλληνες; Χιλιάδες αυτοκτόνησαν, άλλοι έχασαν τις δουλειές τους, μισθοί-συντάξεις κατακουτσουρεύτηκαν, ξεπούλησαν τα πάντα, και ακόμα τους ψηφίζετε; Τί άλλο πια θέλετε για να πειστείτε και να ψηφίσετε ό,τι άλλο εκτός από αυτούς που απέδειξαν ότι καταστρέφουν την Ελλάδα; ΤΙ;

Αναγνώστης

tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com