Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ...


Ένα νέο έντυπο Ε9, το οποίο θα απαιτεί λεπτομερή καταγραφή των στοιχείων για τις εκτός σχεδίου εκτάσεις γης, θα κληθούν να δηλώσουν πιθανότατα μέχρι το τέλος Αυγούστου εκατομμύρια φορολογούμενοι.

Η δήλωση στοιχείων ακινήτων θα υποβληθεί υποχρεωτικά ηλεκτρονικά και με βάση τα στοιχεία που θα αναγράψουν οι φορολογούμενοι θα καθοριστεί και ο ενιαίος φόρος ακινήτων που θα επιβληθεί το 2014.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας, η πρόταση του υπουργείου Οικονομικών που θα δοθεί στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση προβλέπει για εκτός σχεδίου εκτάσεις γης να ισχύει ξεχωριστή κλίμακα φορολογικών συντεχνιών.
Η κλίμακα θα ξεκινά από 1ή 1,5 ευρώ ανά στρέμμα. Ο πολύ χαμηλός αυτός συντελεστής θα ισχύει για τις ορεινές εκτάσεις μονοετούς καλλιέργειας που ανήκουν κατά πλήρη κυριότητα σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.
Στις πρόσθετες πληροφορίες που θα κληθεί να δηλώσει κάθε φορολογούμενος περιλαμβάνονται και το εάν η εδαφική έκταση είναι:
Καλλιεργήσιμη η μη καλλιεργήσιμη
Αρδευόμενη ή μη αρδευομένη
Παραθαλάσσια ή μη
Κοντά σε εθνική ή επαρχιακή οδό
Μονοετής ή πολυετή καλλιέργεια
Πεδινή, ορεινή ή ημιορεινή
Διαβάστε επίσης:


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com