Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΥΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ...


ΚΥΡΙΑΚΗ 


Περιμένουμε βελτιωμένο αιθριο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές μπόρες στα βουνά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 3 εως 5 μποφόρ αλλά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στα βόρεια από 15 εως 32 βαθμούς, στα κεντρικά από 17 εως 33 βαθμούς, στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 19 εως 30 βαθμούς κελσίου. 

ΑΤΤΙΚΗ 
Περιμένουμε αίθριο ουρανό και ανέμους δυτικούς - βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 32 βαθμούς κελσίου. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 2 με 3 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 20 εως 32 βαθμούς κελσίου. 



newit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com