Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ηλεία: Ο Αλβανός ληστής που τον σακάτεψε μπροστά στην γυναίκα του, ήταν ο εργάτης του!






Το ζευγάρι πιάστηκε κυριολεκτικά στον ύπνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ληστές ήταν εργάτης του 65χρονου,σε κτηνοτροφικές εργασίες και φέρεται να ήξερε πού ήταν το εφεδρικό κλειδί.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, στα χέρια των αρχών βρίσκονται οι δύο από τους τρεις ληστές που προσήχθησαν το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Πρόκειται για δύο Αλβανούς ηλικίας 28 και 32 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμα επίσης Αλβανός.

Οι δράστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα και στερούνται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων μετά την προσαγωγή τους και την προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκαν από το ζευγάρι που δέχθηκε τη βάναυση επίθεσή τους τα ξημερώματα της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com