Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...


Επιστολή προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, με αφορμή τη συνάντηση του με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν, απέστειλε το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο (AHI). Με την επιστολή ζητείται από τον πρόεδρο των ΗΠΑ να βάλει στην ατζέντα της συνάντησης το Κυπριακό, το Αιγαίο και το Οικουμενικό Πατριαρχείο.



Ο πρόεδρος του AHI, Νικ Λαγκιράκης, επισημαίνει ότι «η Τουρκία διαιωνίζει μια σειρά από προβλήματα στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, όπως η κατοχή της Κύπρου και η παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων και του εναερίου χώρου και η παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και με αυτό τον τρόπο δεν συμβάλει στη σταθερότητα και βλάπτει τα συμφέροντα των ΗΠΑ».

Η συνάντηση του Μπάρακ Ομπάμα με τον Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου. enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com