Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μειώνονται οι συντάξεις του ΟΑΕΕ...



"Ψαλίδι" σε σχεδόν 343.000 συντάξεις στον ΟΑΕΕ , αφού το υπουργείο Εργασίας προωθεί μείωση 25 ευρώ τον μήνα σε όλους τους συνταξιούχους.


Αφού δεν πέρασε η ρύθμιση που μείωνε κατά 35% τις συντάξεις των νέων συνταξιούχων, τώρα το υπουργείο ετοιμάζεται να επιβάλει περικοπή σε όλες τις συντάξεις, για να αντισταθμίσει την εκτίμηση για έλλειμμα στο ταμείο των αυτοαπασχολούμενων, που έως το τέλος του 2014 αναμένεται να φτάσει στις 600.000.000 ευρώ.
Αρμόδια στελέχη της Κοινωνικής Ασφάλισης έχουν υπολογίσει ότι μια μείωση κατά 25 ευρώ τον μήνα στις συντάξεις που χορηγεί ο ΟΑΕΕ (ΤΣΑ, ΤΕΒΕ, ΤΑΕ) θα επιφέρει εξοικονόμηση δαπάνης που μπορεί να φτάσει έως και τις 200.000.000 ευρώ μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.
Υπάρχουν άλλες δύο εναλλακτικές προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, όμως με πολύ μικρότερη εξοικονόμηση κόστους.
 spirosspero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com