Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΣΤΟ Ε9 ΤΟΥ 2013 ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚTΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.



Να δηλωθούν όλα τα ακίνητα και τα αγροτεμάχια εντός και εκτός σχεδίου στο δήλωση Ε9 του 2013 συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, κατά τη σημερινή σύσκεψή τους με αντικείμενο τον νέο ενιαίο φόρο στα ακίνητα.
Στη σημερινή σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, στην οποία μετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων κ.κ. Γιάννης Παναγόπουλος από τη ΝΔ, Ανδρέας Μακρυπίδης από το ΠΑΣΟΚ και Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη ΔΗΜΑΡ, συμφωνήθηκε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου οι κρατικές υπηρεσίες θα έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για την πλειονότητα των ακινήτων στη χώρα μας, ακόμα και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.
Συμφωνήθηκε  ότι τα έσοδα από το φόρο κατά το 2014 θα πρέπει να φθάνουν τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα συζητήθηκε  ο τρόπος φορολόγησης των αγροτεμαχίων.
Στη φάση αυτή, δεν συζητείται καμία εξαίρεση. Αφού καταγραφεί η ακίνητη περιουσία, θα κριθεί αν θα υπάρχει αφορολόγητο ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com