Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Κατάσχεση οικίας για οφειλή 2.790€ από τη Δ.Ο.Υ Κηφισιάς




Οι ιστορίες καθημερινής τρέλας δυστυχώς φαίνεται να είναι ένα φαινόμενο που τείνει να γίνει μάστιγα, δίχως ίχνος υπερβολής, μεσούσης μάλιστα της οικονομικής κρίσης που βιώνουν σχεδόν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά, ακόμα και στο «πλούσιο» ,όπως θέλουν μερικοί να υποστηρίζουν, προάστιο της Κηφισιάς.
Έτσι λοιπόν, μόνο ως ιστορία καθημερινής τρέλας μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός οτι η Δ.Ο.Υ. Κηφισιάς, μέσω επίσημου έγγραφου που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή σε φορολογούμενο συμπολίτη μας (ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι άπορος έχοντας μάλιστα και σχετικό πιστοποιητικό από τον Δήμο Κηφισιάς) στις 4/4/2013, βγάζει «στο σφυρί» εντός των επομένων ημερών το διαμέρισμα του 1ου οροφου, συνολικού εμβαδού 93 τ.μ., στο οποίο διαμένει, για την αστρονομικη (φυσικά και είναι ειρωνικός ο χαρακτηρισμός) οφειλή των 2790.87€, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από το έγγραφο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας…
Από την πλευρά τους οι υπάλληλοι της Δ.Ο.Υ. παρέμειναν ανένδοτοι στην αρχική τους θέση, λέγοντας ότι δε μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα κι ότι οι νομικές διαδικασίες έχουν κινηθεί…
Τα σχόλια δικά σας !!!
katasxesh Κατάσχεση οικίας για οφειλή 2.790€ από τη Δ.Ο.Υ Κηφισιάς
troktiko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com