Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:Καταγγελία Ραχήλ Μακρή: Ο εκδότης της εφημερίδας «το Χωνί» διορίστηκε στο γραφείο της Γεροβασίλη ...


Τον διορισμό του εκδότη της εφημερίδας «το Χωνί» Γιώργου Χριστοφορίδη, κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, που παρουσιάζει ο εν λόγω διορίστηκε, ως πολιτικός σύμβουλος στο γραφείο της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη.
Το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή:
«Με πακτωλό δημόσιου χρήματος ξεπληρώνονται τα εξώφυλλα στην τέως αντιμνημονιακή και νυν νεοφιλελεύθερη ,μνημονιακή, κυβερνητική εφημερίδα. Οι κακές γλώσσες λένε οτι δεν λαμβάνονται μόνο αυτές οι αμοιβές, αλλά και εξτρά από μαύρα ταμεία υπουργείου. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως περνάει κανείς πασάς στην αποικία με τους δουλοπάροικους. Α ναι, οποίος ξέρει τον επιχειρηματία που κρύβεται πίσω από την εφημερίδα να μας πεί εαν ειναι ο ίδιος που πήρε ζεστά και μετρητά εκατομμύρια για εργάκι από τον ίδιο υπουργό που σχετίζεται με τον παπαγάλο.»


topontiki.gr


















candianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com