Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Γκρίνια και εσωκομματική κρίση στην Ένωση Κεντρώων – Λεβέντης: Δεν πρόκειται να αλλάξω τους βουλευτές ...


Την θέση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τους βουλευτές του διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος χαρακτήρισε αρπακτικά τους υποψήφιους του κόμματος του, οι οποίοι τον απειλούν με εξώδικα, μηνύσεις και αγωγές ζητώντας να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση για εναλλαγή βουλευτών στους έξι μήνες.
«Οι κύριοι είναι αρπακτικά, ελπίζω να ηρεμήσουν γιατί θα τεθούν εκτός κόμματος.
Αν θέλουν βουλευτιλίκια χωρίς αγώνες, η Ένωση Κεντρώων δεν προσφέρεται.
Δεν κάναμε συμβόλαια.
Εάν αυτοί οραματίζονταν ότι μπήκαν σε έναν συνδυασμό και θα βγουν βουλευτές, να το ξεχάσουν» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης.
«Πράγματι είχαμε δώσει αυτήν την υπόσχεση και το είχαμε κάνει γιατί αγαπούσαμε το ίδιο όλους τους υποψηφίους.
Δεν θα κάνω όμως την αλλαγή των βουλευτών γιατί οι 9 βουλευτές έχουν μάθει το κοινοβουλευτικό έργο.
Αν τους κόψω τη θητεία στο 6μηνο θα έρθουν άλλοι που μέχρι να το μάθουν θα χρειαστούν καιρό» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος παραδέχθηκε πως ήταν λάθος η σκέψη και η απόφαση που είχε ανακοινώσει προεκλογικά.
Υποστήριξε μάλιστα πως αν ήταν υπόσχεση προς την κοινωνία θα την τηρούσε με κάθε θυσία.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι οι εννέα βουλευτές του κόμματος του είπαν ότι είναι στη διάθεσή του οι παραιτήσεις του, αν θέλει ο ίδιος να πραγματοποιήσει την αλλαγή, αλλά, όπως είπε, «βλέπω ότι είναι εις βάρος του κόμματος».



















www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com