Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Απίστευτα τα νούμερα των "μεταναστών" που ταΐζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις !...


Tο ακούγαμε το λέγαμε αλλά δεν το πιστεύαμε …Μόνο το Στράτευμα υπάρχει σε αυτήν εδώ τη χώρα και τίποτε άλλο !
Δεν υπάρχει κανένας άλλος φορέας καμιά ΜΚΟ καμιά δήθεν ανθρωπιστική οργάνωση …Τα νούμερα είναι απίστευτα !
Το Στράτευμα κοιμίζει και ταΐζει 30.000 λαθρομετανάστες χωρίς να υπάρχει κανένα σχέδιο πότε και εάν τελειώσουν αυτοί που μας έρχονται !
Με τους άσχετους της Κυβέρνησης να αφήνουν τα Σύνορα τρύπια απο παντού σε μια δήθεν ανθρωπιστική αποστολή λές και ο Στρατός είναι ΜΚΟ!
Δείτε τα νούμερα που διέρρευσαν απο τα Γενικά Επιτελεία και απλά φρίξτε …Σε λίγο το Στράτευμα δεν θα έχει εφόδια όχι για να κάνει μακροχρόνιο αγώνα αλλά ούτε για αγώνα τριών ημερών , αν χρειαστεί να κάνουμε και Επιστράτευση κλάψτα Χαράλαμπε!
Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των προβλημάτων που σχετίζονται με τις προσφυγικές ροές, στις υφιστάμενες δομές καταγραφής και φιλοξενίας προσφύγων που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις δύνανται να διαμείνουν συνολικά 30.000 άτομα.
Παράλληλα επίκειται σύντομα η ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών δημιουργίας / ενεργοποίησης κέντρων φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών σε επιλεγέντες χώρους στις περιοχές νομών Μαγνησίας, Λάρισας, Ιωαννίνων, Αττικής, Βοιωτίας και Δράμας.
Επίσης για την σίτιση των προσφύγων/μεταναστών την 15 Μαρτίου 2016 με μέριμνα των 3 κλάδων των ΕΔ παρασκευάζονται περί τις 22.000 μερίδες φαγητού, περιλαμβάνουσα η κάθε μία πρωινό-γεύμα-δείπνο.
 


http://espekm.gr/home/?p=14687
veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr