Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Εκρηκτικά και καραμπίνες βρέθηκαν στο πλοίο που οδηγήθηκε στη Σούδα Χανίων ...


Καραμπίνες και εκρηκτικά βρέθηκαν… στο φορτηγό πλοίο, σημαίας Τόνγκο, που έπλεε ανοιχτά της Κρήτης και οδηγήθηκε από το Λιμενικό στο λιμάνι της Σούδας, επειδή κρίθηκε ύποπτο.
Οι λιμενικοί δέσμευσαν δύο κοντέινερ. Στο πρώτο βρήκαν 6.400 κοντόκανες καραμπίνες και στο δεύτερο μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών και συναφών υλικών.
Επίσης, στο πλαίσιο έρευνας για εντοπισμό ναρκωτικών, διενεργήθηκε έλεγχος στο σύνολο των χώρων του πλοίου, στους χώρους ενδιαίτησης του οποίου συνέδραμε αστυνομικός σκύλος, καθώς και έλεγχος υφάλων, ενώ πραγματοποιήθηκε δειγματοληπτικός έλεγχος στο περιεχόμενο των άλλων τεσσάρων εμπορευματοκιβωτίων, με τη συνδρομή πυροτεχνουργού της ΕΛΑΣ, με αρνητικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com