Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

BINTEO-- Το Συνδικάτο επαγγελματιών περιπτερούχων Καπνοπωλών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής ...


Την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016, οι κ.κ. Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και Λάμπρος Φουντούλης προσκάλεσαν τον Πρόεδρο κ. Δούκα Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παξιμάδη Γεώργιο, του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να συζητήσουν την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα όσον αφορά στην πώληση καπνικών ειδών αλλά και στους τρόπους αντιμετώπισης της λαθρεμπορίας.
Στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν τόσο με τον κ. Thomas Carroll, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογίας και Τελωνιακής Ένωσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον κ. Ernesto Bianchi, επικεφαλής της Διεύθυνσης για την τελωνειακή απάτη στις εμπορικές συναλλαγές, καπνός και προϊόντα παραποίησης/απομίμησης, γεωργικά και διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης, αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιανεμπόριο καπνού στην Ελλάδα, οι τρόποι με τους οποίους γίνεται το λαθρεμπόριο και η άδικη αντιμετώπιση της κυβέρνησης στους επαγγελματίες περιπτερούχους καπνοπωλητές.

Οι επικεφαλής των παραπάνω διευθύνσεων δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους και να αποκαταστήσουν την επαφή του Προέδρου του Συνδικάτου με επιπλέον αρμόδιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων προβλημάτων τους. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή συνεχίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά του που πηγάζει από την ανησυχία και το ενδιαφέρον για την μεγάλη επαγγελματική και κοινωνική ομάδα των επαγγελματιών περιπτερούχων θα παραμείνει στο πλευρό τους για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και την αποκατάσταση των αδικιών από τις διαχρονικές κυβερνήσεις.
Στο πλαίσιο των παραπάνω ενεργειών και για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών ακολουθεί η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com