Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ζήτησαν από τους υπουργούς να παραδώσουν τα κινητά τους πριν τη συνεδρίαση ...


Το «σύνδρομο Βαρουφάκη» φαίνεται πως στοιχειώνει την κυβέρνηση Τσίπρα.

Σήμερα ζητήθηκε από τους υπουργούς να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν εισέλθουν στην αίθουσα της Βουλής όπου θα γινόταν η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το προσφυγικό. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα τους έχει ξαναζητηθεί κάτι τέτοιο.

Δείτε φωτογραφίες από την παράδοση των κινητών: 





Αυτό που προκαλεί απορία είναι γιατί να ζητηθεί η παράδοση των κινητών τηλεφώνων, αφού τα υπουργικά συμβούλια ούτως ή άλλως πάντα μαγνητοφωνούνται. Μήπως τίθεται θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ των υπουργών; Μήπως η παραδοχή Βαρουφάκη ότι ηχογραφούσε τα Eurogroup έχει πέσει βαριά πάνω στα μέλη της κυβέρνησης; Οπως και να έχει αξίζει να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις ουδέποτε ακολοθούσαν τέτοιες τακτικές, ενώ όπως χαρακτηριστικά μπορούμε να δούμε και σε φωτογραφίες, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα όταν ξεκινούσε τα υπουργικά συμβούλια ζητούσε από τους υπουργούς παράδοση κινητών στην είσοδο.

Φωτογραφία από παλιότερη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Τσίπρα - Τα κινητά διακρίνονται στο τραπέζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com