Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΕΣ ...


Πριν 2 χρόνια ξεκινήσαμε και δημιουργήσαμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών με όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Ελληνες Στρατιωτικούς. Δυστυχώς εξαντλήσαμε όλα τα ανθρώπινα όρια αντοχής μας βλέπωντας την λάθος πορεία που έχει οδηγηθεί η ΠΟΕΣ αλλά και δεχόμενοι ακόμη και προσωπικές επιθέσεις για την στάση μας να προσπαθήσουμε εξαντλώντας τα νόμιμα μέσα που είχαμε εντος του ΔΣ να σταματήσουμε την πορεία αυτή .Τους λόγους και τις θέσεις μας τις έχουμε αναφέρει και σε γραπτή επιστολή μας στο υπόλοιπο ΔΣ ΠΟΕΣ εδώ και 3 μήνες προσπαθώντας να σταματήσουμε την πλήρη απαξίωσή και στασιμότητα που εχει οδηγηθεί η Ομοσπονδία η οποία ουσιαστικά έχει σταματήσει να λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον ένα έτος. Καλούμε τα μέλη μας αλλά και ολους τους συναδέλφους να στηρίξουν τις υγιείς φωνές στην εκπροσώπηση των Στρατιωτικών. Εμείς θα συνεχίσουμε δυνατότερα τον αγώνα μας μέσα από το ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου.
Ιωάννινα, 9/1/2016
Θεοδώρου Γεώργιος
Στρατσιάνης Παναγιώτης
Τσίμαρης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com