Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΔΥΟ ΑΦΓΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ...





Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης της δολοφονίας του Μανώλη Καντάρη, που πριν από πέντε χρόνια είχε συγκλονίσει τη χώρα.
Συγκεκριμένα, δύο Αφγανοί κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, για να του αρπάξουν την κάμερα που θα βιντεοσκοπούσε τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους.
Οι Αφγανοί αρνούνται τη συμμετοχή τους στην δολοφονία και έριξαν την ευθύνη σε ένα τρίτο πρόσωπο, λέγοντας ότι οι ίδιοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν.
Την ίδια στιγμή, συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της συζύγου του άτυχου άνδρα, η οποία, αναγνώρισε από τις κάμερες ασφαλείας τους δύο Αφγανούς άνδρες και κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της Τρίτης έφερε στον κόσμο το παιδί της και το Σάββατο κήδεψε τον άνδρα της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση του ζήτησε την ενοχή των δύο Αφγανών για ανθρωποκτονία και ληστεία υποστηρίζοντας ότι από τα πραγματικά περιστατικά και τις αντιφατικές καταθέσεις των κατηγορουμένων, προκύπτει ότι αυτοί τέλεσαν τα εγκλήματα και πως είναι εύκολο να ρίχνεις τις ευθύνες σε κάποιον τρίτο που δεν έχει συλληφθεί από την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com