Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Τα σύνορα της Ευρώπης θα είναι στα… Σκόπια!!! Μυστικό σχέδιο για αποκλεισμό της Ελλάδας ...


Μπορεί επίσημα να μην έχουν κανένα δικαίωμα να βγάλουν την Ελλάδα εκτός συνθήκης Σέγκεν οι εταίροι, ωστόσο καταστρώνουν μυστικό σχέδιο δίνοντας το… κλειδί της ευρωπαϊκής πόρτας στα Σκόπια και κλειδώνουν την Ελλάδα απ’ έξω…
Επίσημα ο FRONTEX δεν μπορεί να επέμβει σε τρίτη χώρα. Δεν μπορούν δηλαδή οι Ευρωπαίοι εταίροι να στείλουν δυνάμεις του FRONTEX εκτός ευρωπαϊκών συνόρων, όπως θα το επιθυμούσαν στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια έτσι ώστε να ανακόψουν τη ροή των προσφύγων και των μεταναστών προς Βορρά.
Βρήκαν ωστόσο τη λύση. Μέσω διαρροών προκύπτει ότι υπάρχει μυστικό σχέδιο, ανεπίσημο, το οποίο ουσιαστικά κλειδώνει τα ελληνικά σύνορα, όχι όμως με τη συμμετοχή και άρα τη θέληση της Ελλάδας .
Όπως προκύπτει από το Politicio και τη Die Welt που δημοσίευσαν μέρη της επιστολής Γιούνκερ προς τον Σλοβένο πρωθυπουρργό μπορούν να σταλούν δυνάμεις και εξοπλισμός στα Σκόπια μέσω διμερών συμφωνιών μεταξύ χωρών. Όχι επίσημα με την Ε.Ε. Αλλά με συμφωνία μεταξύ των Σκοπίων και άλλων χωρών ξένες δυνάμεις (ευρωπαϊκές) μπορούν να αναπτυχθούν στο έδαφος των Σκοπίων έτσι ώστε να σταματήσει η ροή των οικονομικών μεταναστών.
Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό η Κομισιόν μυστικά και με έμμεσο τρόπο μετατοπίζει τα ευρωπαϊκά σύνορα τα οποία πλέον δεν θα είναι τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα της Ελλάδας, αλλά τα νότια σύνορα των Σκοπίων με τη χώρα μας. Με μια φράση σε ό,τι αφορά στους μετανάστες η Ελλάδα επιχειρείται να βγει εκτός ευρωπαϊκών συνόρων… ανεπίσημα μεν αλλά με ουσιαστικότατο τρόπο!


http://espekm.gr/home/?p=12756

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr