Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!"ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ"(!) Μ.Κ.Ο. ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΚΑΦΗ !!!



Μετά τον «εθελοντή» που δημιούργησε το αυτοσχέδιο Τζαμί άλλα ένα κρούσμα ακραίας συμπεριφοράς και αυθαιρεσίας στη Λέσβο. «Εθελοντής» σε συνεργασία με ΜΚΟ είχε την ιδέα να δημιουργήσει αποβάθρα στην Πέτρα όπου θα μπορούν να αράζουν με άνεση τα δουλεμπορικά σκάφη.
Μάλιστα για το σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει να συγκεντρώνει χρήματα από όλο το κόσμο. Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει ποσό πάνω από 3.000 ευρώ!
Όπως αναφέρουν στο σημείωμά τους η αποβάθρα έχει σκοπό να μην βρέχονται οι πρόσφυγες κατά την αποβίβασή τους από τις βάρκες και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Η αποβάθρα λειτουργεί από το Νοέμβριο στην Πέτρα και κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα!
Αλήθεια πόσο εύκολο είναι ο καθένας από εμάς να φτιάξει μια αποβάθρα; Ποιος έχει δώσει τέτοια δικαιώματα σε «εθελοντές» και ΜΚΟ; Το λιμενικό ταμείο Λέσβου, η λιμενική αρχή , ο Δήμος Λέσβου που είναι;
 Ας βοηθήσουμε λοιπόν και εμείς την αποβάθρα στην Πέτρα Λέσβου.  Δώστε χρήματα ...σχετικός σύνδεσμος εδώ !!!























 http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/koinonia/apisteyto-ethelontes-stin-petra-ftiahnoyn-apovathra-gia-na-arazoyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com