Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ερχονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για 30.000 δανειολήπτες !...


Περισσότερους από 30.000 κακοπληρωτές δανειολήπτες έχουν ήδη εντοπίσει οι τράπεζες και στο άμεσο διάστημα θα τους στείλουν τελεσίγραφο να πληρώσουν τα δάνειά τους, αλλιώς θα προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς ακόμα και τις πρώτης κατοικίας.
Όπως αποκαλύπτειτο Έθνος, αρχικά αυτοί που θα βρεθούν αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς θα είναι 10.000 δανειολήπτες με μεγάλη ακίνητη περιουσία, οι οποίοι αν και μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, το αποφεύγουν συστηματικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες προτεραιότητα θα λάβουν τα ακριβά ακίνητα τα οποία θεωρείται ότι θα πιάσουν καλή τιμή στην αγορά.


Σύμφωνα με τα στοιχεία των τραπεζών μόνο ο ένας στους δέκα δανειολήπτες – κακοπληρωτές ανταποκρίθηκε για να κινήσει διαδικασία ρύθμισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com