Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Απίστευτο Bίντεο: Δείτε πώς... «καθαρίζουν» (κυριολεκτικά!) οι Ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις !...


Συνήθως έχουμε εικόνες από αντίστοιχες επιχειρήσεις αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, που όσο και εντυπωσιακές και να είναι δεν πιάνουν «μία» μπροστά στις εικόνες που μας έρχονται από την Ρωσία.

Στο βίντεο που παραθέτουμε, βλέπουμε την επιχείρηση μιας ομάδας των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της Ρωσίας, η οποία έχει κληθεί σε ένα σπίτι μέσα στο οποίο βρίσκεται ένας οπλισμένος άνδρας που πυροβολεί.

Όπως φαίνεται, οι ρωσική πρακτική σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει και πολλά λόγια ή διαπραγματεύσεις, αλλά μόνο έργα. Και αφού βλέπουν ότι ο άνδρας δεν έχει πρόθεση να παραιτηθεί, κλιμακώνουν γρήγορα την δράση τους. Φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να γκρεμίσουν εντελώς το σπίτι το οποίο ήδη έχει μεταβληθεί σε ένα ερείπιο από τους διαρκείς πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στην πόλη Ναλτσίκ, ο δράστης βρέθηκε τελικά νεκρός στο υπόγειο του σπιτιού. Από το οποίο ανασύρθηκε με την βοήθεια μίας μπουλντόζας, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας δεν είχαν αφήσει ούτε σανίδα στην θέση της. Και πλέον όταν λέμε επιχείρηση «σκούπα» έχουμε και την απόλυτη έκφρασή της στην κυριολεξία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr