Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γερμανός πρέσβης ζήτησε και είδε τον Λεβέντη - Του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση .....


Ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει πρόσφατα ότι δεν μπορεί ο Βασίλης Λεβέντης από τη μια να αντιμετωπίζεται από τα ΜΜΕ ως γραφικός και από την άλλη ως «ρυθμιστής της πολιτικής σκηνής». Φαίνεται όμως ότι οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων ως κρίσιμο παράγοντα.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Πέτερ Σόοφ, πήρε πρωτοβουλία και συνάντησε τον Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή.
Και μάλιστα λίγα 24ωρα μετά το σάλο που ξεσήκωσαν οι πληροφορίες για το εμπιστευτικό σημείωμα της γερμανική πρεσβείας πως η Ελλάδα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι.
Η συνάντηση Σόοφ-Λεβέντη, διήρκεσε μια περίπου ώρα.
Την επιβεβαίωσε μάλιστα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μιλώντας χθες στη Βουλή κατά την συζήτηση με τα προαπαιτούμενα.«Με συνάντησε ο γερμανός πρέσβης και μου ζήτησε να στηρίξω τον Τσίπρα» αποκάλυψε ο κ. Λεβέντης, για να προσθέσει ότι του απάντησε ότι δεν δεν προτίθεται να το πράξει με συμμετοχή του στην κυβέρνηση σ' αυτή τη χρονική στιγμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρέσβης της Γερμανίας βολιδοσκόπησε τον κ. Λεβέντη αν προτίθεται να μπει στην κυβέρνηση. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων επανέλαβε την ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης με προϋπόθεση και την συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com