Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Κατάθεση-ΣΟΚ της αστυνομικού Αγγελικής Λεγάτου: «Ο Παύλος Φύσσας ήταν ο πιο νευρικός και επιθετικός απ' όλους! Ήταν αδύνατο να τον κάνω καλά» ...
«Τα ΜΜΕ έχουν πει πολλά ψέματα για το συμβάν» κατέθεσε η μάρτυρας.


Χαρακτήρισε «διαπληκτισμό» το επεισόδιο και δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι.Έντονο pressing από την έδρα για το αν έκαναν το καθήκον τους οι συνάδελφοί της.
Η αστυνομικός Αγγελική Λεγάτου («η Αγγελική με τα όμορφα μάτια» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση. Η εικόνα για το συμβάν που παρουσίασε ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που προβάλουν τα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με την αστυνομικό οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είχαν γίνει ένα κουβάρι. Πιο επιθετικός και ερειστικός απ’ όλους ήταν ο Παύλος Φύσσας! Ήταν αδύνατο να τον ελέγξει και χρειάστηκε την συνδρομή συναδέλφων της. 
«Τα ΜΜΕ έχουν πει πολλά ψέματα για το συμβάν» δήλωσε η Αγγελική Λεγάτου. Επίσης αποκάλυψε πως μετά το περιστατικό συγκεντρώθηκε κόσμος στο σημείο, που δεν ήταν φιλικός προς την αστυνομία.

Η έδρα άσκησε ιδιαίτερη πίεση στη μάρτυρα και οι ερωτήσεις ήταν καταιγιστικές. Ιδιαιτέρως τονίστηκε η χαλαρή στάση των αστυνομικών. «Δεν μπορούσατε να πυροβολήσετε στον αέρα;» ρώτησε η πρόεδρος.

Η έδρα επέμεινε και τόνισε με τις ερωτήσεις της ότι η ομάδα ΔΙΑΣ θα μπορούσε να είχε δώσει τέλος στο επεισόδιο, ώστε αυτό να μην κατέληγε στον φόνο του Παύλου Φύσσα. Η αστυνομικός αρκέστηκε να πει πως οι συνάδελφοί της δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι.


Η κατάθεσή της θα συνεχιστεί αύριο με τις υπόλοιπες ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής και με τους συνηγόρους υπεράσπισης.


 http://diki-xa.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr